تحولات منطقه

وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگو با همتای مصری خود ضمن یادآوری اهتمام ایران نسبت به بهره‌گیری از دیپلماسی برای حل و فصل مسائل، موفقیت در این مسیر را مستلزم جدیت و واقع‌نگری طرف مقابل و پرهیز از هرگونه سوء محاسبه و زیاده‌خواهی دانست.

رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و مصر، تأکید عراقچی بر ضرورت پرهیز آمریکا از زیاده‌خواهی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر، صبح امروز جمعه ۸ اسفند در تماس با «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌وگو کرد.

در این تماس تلفنی، وزیر امور خارجه کشورمان همتای مصری را در جریان آخرین روند مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا به‌ویژه نشست اخیر در ژنو قرار داد.

وزیر امور خارجه با یادآوری اهتمام ایران نسبت به بهره‌گیری از دیپلماسی برای حل و فصل مسائل، موفقیت در این مسیر را مستلزم جدیت و واقع‌نگری طرف مقابل و پرهیز از هرگونه سوء محاسبه و زیاده‌خواهی دانست.

دور سوم مذاکرات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا روز پنج‌شنبه ۷ اسفند در ژنو سوئیس و به میزبانی و میانجیگری عمان انجام شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha